dinsdag 4 juni 2013

Thrifty tuesday

Natuurlijk werd er weer naar schatten gezocht deze week. Ik vond onderstaande in de kringloopwinkels en op een rommelmarkt.

Ik vond geweldige tafelpootjes, een ijsblok theelichthouder en een vaas met bijzonder glazuur.
Ontzettend fout deze honden, maar daardoor ook weer leuk ;)
Een collectie witte vaasjes waar nog mooie bloemetjes in moeten :) Het konijn met het hoofdje erin...tja, wat zal ik daar eens over vertellen... Dat ik dat hoofdje er niet uit kreeg en dus dacht dat het zo hoorde? Dat het me op een rare manier heel erg aan een kaartje liet denken? (deze ) Dat ik dus stiekem dacht dat het een of ander kunstwerkje was? Ik nam het mee en thuis frummelde ik er nog heel lang aan....en toen kreeg ik het hoofdje er toch uit! En bleek het gewoon een bloempotje en los hoofdje te zijn. Ik heb het hoofdje er maar weer in gedaan...ik creĆ«er mijn eigen kunstwerkjes wel whahahaha! 
Klederdracht-bordjes en een mooie pastel kan.


En onderstaande 3 items zijn dingen die ik (helaas) achterliet in de kringloop... Voor het stoeltje heb ik geen ruimte... 
Onderstaand kastje vind ik supergaaf. Helaas was de sluiting 'lui' en er was er maar 1 van, terwijl ik zoiets zoek om als nachtkastjes te dienen :)
Het schilderij intrigeerde mij en toch heb ik het niet meegenomen. Dom! 12,95 is niet duur voor een olieverf schilderij.....

Bedankt trouwens voor alle reacties op mijn vraag of ik de kast moet verven of niet! Ik denk dat ik toch eerst voor een behangetje ga :) (t.z.t.)


18 opmerkingen:

Unknown zei

oh...
OH...
die stoel is leuk ! ook buiten :-)
--
die nachtkastjes zie ik wel vaker.. je zou het ook zonder deurtje kunnen gebruiken ?
(wel eerst wat van de prijs af praten natuurlijk)

--
ik vind dat je weer leuk geslaagd bent.

xxx

Chrissie en Heidi zei

Ben altijd weer helemaal nieuwsgierig als ik thrifty in je titel zie staan :-). Leuke vondsten weer hoor! En jammer he, dat er ook vaak dingen zijn die je moet laten staan (maar ook heelll verstandig!!)

Zaanse Zolder zei

Hihi dat hoofdje, nou ik vind het kunst hoor! En jij bent ook fan van witte vaasjes zie ik :-)
Ik laat ook wel eens wat staan hoor bij de kringloop (met moeite)

MultiVroon zei

En 2 verschillende nachtkastjes is toch ook prima? Zeker als ze mooi en oud zijn!

todayjoday zei

Oh,...je gele kan mag zo bij mij in de kast.
Hahaha,... ja sommige dingen zijn zooooo fout. Maar weer zoooooo leuk om naar te kijken op je foto´s. Groet´n.

Consuminderenmetplezier zei

Nou, dat is grappig! Die bordjes hadden wij vroeger thuis! Nooit meer gezien en nooit meer aan gedacht, tot ik ze nu bij jou tegenkom. Wat leuk!

Indruk zei

Je witte vaasjes zijn heel erg mooi,vooral die met die deukjes! Jammer dat je die rieten stoel niet mee kon nemen, hij is super. Pascale x

Yes We Are Open zei

ohohoh, weer leuke spulletjes gescoord. Is het hoofdje van plastic? Mijn handen kriebelen om te kringlopen:-)

Maaike zei

Lekker bezig!!
Krijg er ook weer zin in..
Groetjes, Maaike (frisse rommel)

merula zei

hoofd met konijn zijn wel eh apart... Het waxine lichtje ijsding heeft mijn papa ook thuis (volgens mij is dat ooit in Noorwegen gekocht).

ByBarbera zei

Goed kunstwerk dat konijn met babyhoofd!!
Ik dacht nog, er bestaat heus wel een baan als kringloper. Voor films, series hebben ze vaak mensen nodig die alle props regelen. Dat zou dus echt jouw baan zijn he!

Bienemize zei

Haha een konijn met een hoofd ! Geweldig!!
De vaasjes zijn super!!!

emmel-prutsemieke zei

iew je hebt dat kastje niet gekocht!!!! terug gaan

elv's zei

Vind het altijd heerlijk om je vondsten te bewonderen... wat ben je weer super geslaagd en geweldige die grappige foute dingen... dat kastje was echt te gek jammer dat de sluiting stuk is... zo leuk!!! Fijne dag :-)

Poesie Oh Hi! zei

Och zeg waarom moet ik nu precies op woensdag (mijn 'kringloopdag')dit bericht lezen terwijl ik eigenlijk vanmiddag helemaal geen tijd heb om naar de kringloopwinkel te gaan! Wat heb je weer een super leuke spulletjes gevonden! Ik zou het hoofdje ook gewoon in het konijntje laten zitten. Het heeft inderdaad iets enorm kunstzinnigs! :)

Yes We Are Open zei

Gewoon met de pritstift op de muur geplakt. Je kan er zo weer aftrekken. Enige nadeel is dat je soort van slijmspoor op de muur zie. Ik zou dan weer opnieuw moeten witten. Of je plakt het op een stuk triplex. Dan kan je weer makkelijk verplaatsen.
Het is een DIY:-). Dus je kan het ook gewoon thuis op je eigen muur maken. Gewoon doen!

studio meez zei

Wat een geweldige vondsten allemaal!

Aankleedpopje zei

Haha, mooie vondsten. Vooral dat konijn met babyhoofd. ;-)
En nee, ik heb geen kraanvogels meer gezien. In elk geval niet op momenten dat ik een camera mee had. :-(