zondag 9 juni 2013

Snapshot sunday

Ik ben de laatste tijd wat minder online te vinden, maar vandaag maar weer eens een snapshot sunday postje. 
Deze slinger had ik al een tijdje in de kast liggen, maar afgelopen week heb ik 'em maar eens in de tuin opgehangen. Mijn buurvrouw vroeg al of ik jarig was :) 'Nee joh, vind ik gewoon leuk!'
Ik nuttigde voor het eerst dit jaar een ontbijt buiten aan tafel! Hoe zalig was dat?! Nou, zalig!
Ik ging samen met mijn zus op jacht naar 'wildlife' en we kwamen deze wilde orchidee tegen... niet geheel waar we naar op zoek waren :) Maar gelukkig hebben we ook nog wat reeën gespot en indirect een bever (wel heel indirect hoor...we zagen afgeknabbelde takken ;))
Wiehoe, ik heb een nieuwe wasmachine! Ik heb net mijn eerste was gedraaid en ik hoorde geen gebonk bij het centrifugeren! Wiehoe!!
Ik ben al heel lang bezig met kussenhoesjes maken voor de buitenkussens. Ik geloof dat naaien niet echt heel erg mijn hobby is, gelukkig is de zomer nog niet begonnen ;)
Mevrouw Slaughter signeerde het boek voor mijn moeder. Ik had ooit eens (jaren geleden) een boek laten signeren door haar en toen stonden er 4 mensen voor mij in de rij. Ik had dus gezegd dat we niet zo vroeg hoefden te komen....Big mistake!! Gelukkig waren we nog net op tijd om achter in de lange rij aan te sluiten en kon ze het boek toch nog laten signeren :)
PIOENEN!!
Op de rommelmarkt gekocht! Ja echt waar hoor. Er stond een palingroker op een rommelmarkt vandaag. Vorige week ook al gespot, maar vandaag toch maar twee meegenomen. Die gaan we morgenavond maar eens opeten, nomnomnom!
Ook gespot op de markt. Braderieën en markten zijn echt het walhalla van leuke schrijffouten! (ik heb er nog meer in het archief ;))

Niet op de foto, maar ook veel tijd in gestoken; de tuin gedaan! 

Vandaag heb ik weer samen met mijn zus en zwager een paar rommelmarkten bezocht. Helaas was er niet veel soeps. Behalve de paling heb ik nog een lamp gescoord (had ik niet al genoeg lampen?!) en verder niks. Naja, het was gezellig, dat is ook wat waard :)
Wat hebben jullie vandaag gedaan?

13 opmerkingen:

**Chantal** Forms and Finds zei

Wat gezellig zo in je tuin met die slinger! En ik vond pioenen ook prachtig!! :) Mooie nieuwe week alvast!

**Chantal** Forms and Finds zei

Eh... VIND pioenen nog steeds prachtig, haha. ;P

Een dotje wat zei

Hihihi, wat een grappige foto met je schaduw!! Fijne dingen allemaal. Ik hou ook van vlaggen, feest of geen feest ;-) en lampen kun je ook nooit genoeg hebben! Fijne nieuwe week en eet smakelijk morgen! X

Pretty cool stuff zei

Wauw!!!! Karin Slaughter, ik ben grote fan!!!

Blauwe Druijffjes zei

Oh... ik ga ook snel weer eens pioenen halen, leuk!
Enne... mevr Slaughter was hier ook in het dorp, toen ik de eerste keer kwam stond er een rij van 70 mensen... daar had ik geen zin in... ze was er tot 17 uur, dus ik 110 voor 5 weer terug, stuk of 5 mensen voor me... had ik het 1 na laatste boek!! Gelukje!

Blauwe Druijffjes zei

eh... 10 voor 5... type niet zo lekker... heb mijn elleboog gebroken...

merula zei

mjam paling is ook wel duimpje omhoog!

Tante Jannie zei

Heerlijk! Lekker in de tuin ontbijten. Ook prima ontbijtje als ik het zo bekijk ;)

Riri zei

=) Mooie wilde orchis! En tsja, ons weekend stond in het teken van vriendlief's zeil-fiets-loop wedstrijd & gister lekker uitbrakken... Was 't wel weer voor hier in 't hoge Noorden!
Groetjes Riri

Indruk zei

Mooi die pioenen! gelijk heb je door die slingers in de tuin op te hangen. ieder dag een feestje :-) Pascale X

ByBarbera zei

Ha, ik heb een medestander gevonden in het zomaar zonder reden ophangen van vlaggetjes!!

BIEN MAAKT zei

Ik heb gewoon een pioenstruik in mijn voortuin staan (dat was mij vorig jaar helemaal niet op gevallen hihi)
Wat heb je je tuin mooi!

Els04 zei

allemaal tof (behalve de paling dan , voor mij toch )!