maandag 26 september 2011

Thrifty finds

Even een paar vondstjes laten zien van de afgelopen tijd... van veel dingetjes heb ik nog niet eens een foto gemaakt :)


Een spelletje met leuke vormen. Het is de bedoeling dat je de uitgestansde stukjes erbij zoekt... De kleuren spraken me erg aan!


En weer eens een handwerk-boek. Euh ja, ik heb ook het idee opgevat om te leren borduren :)... ooit... Het winterboek kon ik niet laten liggen door de tekeningen op de kaft, love it!


En binnenin het winterboek staan ook enkele leuke afbeeldingen....


Gaf Ingthings laatst nog zo'n boek weg, nu vond ik zelf het boek Vogels van Alain Gree, blij mee!
En de wereldatlas vind ik helemaal super. Ik heb geen idee hoe oud het is, maar voorin staat met potlood geschreven; 1920... en 40 euro. Ha, dat heb ik echt niet betaald! (meer iets van fifty cents ;))


En dan nog de wol van mijn projectje waarover ik vertelde een paar berichtjes terug. Ik heb heel het setje bij de kringloop gevonden, dus de supahdupah breinaalden en de wol... die trouwens uit 60% zijde bestaat, geeft een mooie glans!
 Veel boeken dus dit keer... naja veeeeel... relatief veel boeken dus dit keer ;)

5 opmerkingen:

maarnietvangrijs zei

Oeh wat een leuke vondsten!!

ejorpin zei

Oh my! Are those things at the top game cards? They are so amazing. I really want to come thrifting in your neck of the woods - your graphics and illustration finds are just amazing!

Floortje zei

Om jaloers op te worden.. wat een prachtige vondsten

Mars zei

@erjorpin; those things are indeed game cards, but not a card game.. You have to find the corresponding cut out pieces to 'fill' the cards... hmm know what I mean? hahaha.
And there's an expression I've never heard of before...in your neck of the woods....thank god for google ;)

prentje zei

Wat een supervondsten! Ik heb een borduurboekje uit 1972 op de rommelmarkt gevonden vorig jaar, was helemaal into borduren. En de tekeningen van Fiep op het winterboek blijven prachtig!