maandag 5 september 2011

Kringloop vondsten / thrifty finds

De afgelopen week ben ik weer bij een paar kringloopwinkels op bezoek geweest. Ik kan het gewoon niet laten en denk dat ik verslaafd ben aan speuren :) Hieronder mijn vondsten van afgelopen week....

Een oude theedoek/overdoek met een vet schaap, een kop en schotel met lieve bloemen en 2 dala paardjes (het schijnt dat als je eenmaal 1 hebt gevonden, je ze steeds overal tegenkomt!)Nog een oude theedoek, maar dan met hondjes, een naai-etuitje en 2 bekers uit Japan met ontzettend coole prints  (vind ik zelf dan!).

Zie je wel; ontzettend cool! ;) Helaas zit er aan de onderste beker een soort uitstulping aan de rand, waardoor je er niet uit kan drinken. Maar ik had al bedacht dat ik ze waarschijnlijk als 'pennen-bekers' ga gebruiken.


Boeken over handwerken kan ik bijna nooit laten liggen. Ze hebben een vreemde aantrekkingskracht op mij :)


Verder heb ik ook wat met vaasjes... deze is van Flora keramiek Gouda.

En 6 mooie kop en schotels van Villeroy en Boch vonden ook hun weg naar mijn huis....

P.S. Hoe doen jullie dat toch, die mooie lichte foto's? Hebben jullie zo'n heerlijk licht, zonnig huis of heb ik een donker hol??? Of misschien bewerken jullie de foto's? En waarmee dan? Ha, heerlijk zo'n p.s. met heel veel vraagtekens! :)

3 opmerkingen:

Anki zei

De paardjes en bekers zijn mijn favorieten. Leuke dingen heb je bij elkaar gevonden!
En vwb je ps: ik bewerk al mijn foto's. Echt alles, ik plaats niet zonder er op z'n minst naar gekeken te hebben. Meestal pas ik de belichting aan, heldeheid, verzadiging etc.

Iris zei

Vooral die mokken zijn gaaf!

(En ja, ook ik photoshop nogal veel, anders krijg ik echt niet genoeg licht op de foto's. Ik heb ook geen spiegelreflex, dat scheelt ook al veel.)

't Gras van de Buren zei

Wauw, zitten mooie spullen tussen. De kringloop is vaak een fijne winkel met mooie schatten.

En dat fotoprobleem heb ik ook. Geen idee hoe ik mijn foto's moet en kan bewerken. Helaas!