vrijdag 23 september 2011

This and that

Vertelde ik in mijn vorige blogje dat ik zo'n twijfelkont ben... nu ga ik vertellen dat ik niet kan kiezen.
Dat komt een beetje op hetzelfde neer natuurlijk.. maar in dit geval niet...
Ik vind heeeeeeeel veel dingen leuk om te doen. Euh, creatieve dingen dan, er zijn ook heel veel dingen die ik niet leuk vind om te doen, maar daar heb ik het hier niet over ;)
Ik vind leuk; stempels maken, sieraden maken, breien, haken, fotograferen, naaien.... hmm ach, valt best wel mee eigenlijk, het lijstje ;)
Anyway, het niet kunnen kiezen komt momenteel tot uiting in 3 projecten.... ik ben een blauwe col aan het breien,een roze sjaal (of misschien ook wel een col, moet ik nog kiezen haha) EN.........ik heb 1 kussenhoesje af van wat in totaal 4 moeten worden..... (nog geen foto...)

En wat dan nog het ergste is; ik vind mezelf nergens ├ęcht goed in en ik ben ontzettend ongeduldig. (zo, geef ik mezelf even bloot; twijfelkont, niet kunnen kiezen en ongeduldig. Dit fenomeen wordt ook wel perfectionistisch genoemd ;))
Naja, nu heb ik dus 3 projecten om aan te werken..... en bloggen is natuurlijk project 4...oh en daarvoor dan weer foto's maken...project 5... Mijn hoofd loopt alweer over.

Nu maar snel dit blogje uploaden, dan kan ik weer 1 project afstrepen ;)

En erg fijn dat er meer twijfelkonten rondlopen of aaneen hangen van twijfel ;)

Tjuuuhuus!

This blog-piece is a bit hard to translate, but it can be done (yes we can ;)) just ask....and I'll do the work for you ;)

2 opmerkingen:

maarnietvangrijs zei

Je bent geen twijfelkont of perfectionist, maar een duizendpoot! :-)

Anoniem zei

Ja, en een creatieveling, de opties vliegen je om de oren! Sjoon wieder, heeeel herkenbaar. xx