maandag 19 september 2011

Al het begin is moeilijk

Nou ja zeg! Ik ben nog maar pas begonnen met bloggen, maar ik ben nu al leeg?? Dat zal toch niet moeten mogen kunnen mogelijk moeten kunnen zijn?! (volg je 'em nog? ;) )
Schijnbaar is met het stoppen met roken ook mijn inspiratie een beetje kwijt geraakt ofzo. Misschien ben ik nog teveel bezig met roken en is er in mijn hoofd geen ruimte voor wat anders. Misschien ben ik gewoon te moe (van de pijn). Misschien komt het door al mijn losse fröbel-projectjes dat ik geen ruimte meer heb voor andere creatieve uitspattingen.

Anyhow, anyway, hoe dan ook, ik ben leeg. In ieder geval vandaag en de afgelopen dagen. Maar ik hoop dat ik vanaf morgen (danwel 1 van de volgende dagen) wel inspiratie kan vinden om te bloggen. (en dan graag iets leuks en niet over sigaretten!!)
Ik heb heus wel kringloopvondsten gedaan, maar geen puf om op de foto te zetten. En een paar fröbel-werkjes zijn heus wel af, maar geen puf..... enz.

Wow, klinkt als een algehele malaise hahahahaha. Gelukkig is het zo erg niet hoor! Misschien moet ik ook maar eens meedoen met Count your Blessings :)

Goed, genoeg (gezeur) voor nu!
Om te laten zien dat ik kleine dingen wél waardeer (en ik een stukje zonder foto ook zo saai vind); een foto met geweldige zonnestralen! (en ja, ik zit in de hooooge kermis-attractie; superrrrrr)


TT-Kermis 2011

5 opmerkingen:

maarnietvangrijs zei

Ik wens je heel veel inspiratie toe, komt vast goed!!

't Gras van de Buren zei

Ook nog redelijk nieuw is blogland dus. Welkom!

Ik zie dat je inspiratie al weer terug is inmiddels. Misschien helpt het om met vaste onderdelen mee te doen? Count, Home Sweet Home enz? Of je bedenkt een nieuwe vaste variant ;)
Met de color collector kom je vast ook een (roze) eind?!
Succes!

merula zei

verhip! da's toch wel grappig. Heeft je moeder goed gezien (grappig dat ze dan ook blogs leest!?)

merula zei

en oja zo'n ketting heb ik natuurlijk al met mn eigen naam erop ;)

merula zei

2 van die kettingen zelfs.... (aan de andere hangt ook nog zo'n luipaard)