zondag 17 februari 2013

Snapshot sunday

Ja hoor, daar is ie weer, de snapshot sunday! Wat kreeg ik enthousiaste reacties vorige week! Je mag gewoon meedoen hoor als je zelf ook zoveel 'overige foto's' hebt :) (moet ik dan ook een 'snapshot-sunday-button' maken enzo?)

Ik was een beetje druk in huis deze week. Ik heb het behang in de gang eraf gestoken. Behalve achter de verwarming dan...daarvoor moet eerst de verwarming eraf en dat kan ik niet alleen. Dat wordt dus even wachten totdat mijn zwager kan helpen. Maar dan kan meteen het laatste restje eraf en het nieuwe erop! Maar goed, daar heb ik niet eens een foto van :) Waar wel van?

*Mijn mooie tulpen die nu al anderhalve week staan!

*Vanmiddag heb ik mijn kastje voor de eerste keer in de verf gezet. Jep, het is geel geworden. Ik  kwam zo'n mooie foto tegen van een interieur met roze en geel, dat ik toen besloot om voor geel te kiezen. (aangezien ik veel roze in huis heb :)) Ik dacht dit even snel te gaan doen, maar er gaat toch altijd meer tijd in zitten.

*De lamp hangt nu goed, yeah! Dat mooie plafondkapje is een zogenaamde cablecup en ik kan 'em iedereen  aanraden. Gemaakt van rubber, dus je kan 'em zo omklappen en dan zit ie goed tegen het plafond aan, heerlijk! Het snoer is knalroze met zwart en komt van Strand West in Utrecht. En voor degene die zich afvraagt hoe het kan dat die fitting daar zo hangt... mijn zwager heeft een plexiglas plaatje gemaakt en daar hangt de kap nu op. Als je goed kijkt dan zie je het (of je zag het meteen al ;))

*Ik kreeg de dag na valentijnsdag leuke post! Flat Flowers had op facebook een bericht geplaatst dat alle 'zieligen' die geen post hadden ontvangen een mailtje konden sturen met je adres. En ja, ik ben dus zo zielig dat ik dan ook mijn adres mail :D En kijk eens wat ik de volgende dag in mijn brievenbus vond! Dit soort acties vind ik heerlijk! Ik ben groot fan van Flat Flowers trouwens. Ik heb 3 van normale grootte op mijn keukenraam en 2 kleintjes. Ik kan namelijk niks op mijn vensterbank zetten, omdat de katten dan alles eraf gooien en omdat mijn rolgordijn dan niet dicht kan :) Echt een uitkomst zijn dan die platte bloemen! En ze staan ook zo lang! ;)


P.S. Ik loop echt hopeloos achter met reageren. Ik lees wel alles, maar voel me vaak te moe om spitsvondig te reageren (ja, daar houd ik soms zo van ;)) Komt binnenkort wel weer, wisselvallig als ik ben!

24 opmerkingen:

emmel-prutsemieke zei

Dan hebben we samen geschilderd vandaag. Met dat verschil dat ik er vanaf ben;-)

Ellen van Vuuren zei

de boel opknappen, behangen verven, best wel leuk om te doen toch ?

en van dat reageren dat snap ik best !

xxx
Ellen

merula zei

zo zo flink aan de klus! Dat rubberen ding voor om je snoer heen te doen klinkt erg handig. Waar koop je die dan en hoeveel kosten ze dan??? En is er dan wellicht ook een facebook site voor zielige mevrouwen met klusjesmannen in huis die niet zo van de afwerk zijn en waar je dan zo'n ding kan winnen? Dat zou namelijk te gek zijn!
Goed plan om zo'n button te maken van je snapshot sunday. Ik vind het lollig :)

Mi Joya zei

Oh die tulpen!! Ik moet ook dringend om een boeketje, zo is er binnen in huis ook al wat lente gevoel!
Leuke plaatjes allemaal :)

C o w R o a d zei

Ik vind die Flat Flowers ook geweldig! Ik zit er zelfs aan te denken of ik ze in een blog header zal plakken... :-)

Mim zei

Zolang je die spitsvondigheid in je blogs stopt zijn wij (ik iig wel!) al happy :D

Mooi kastje!

lien zei

Je kastje wordt mooi!! Nog nooit gehoord van flat flowers, klinkt leuk! Enne... ideaal dat ze geen verzorging nodig hebben :-) daar kan een boeket van een lover niet tegenop!

**Chantal** Forms and Finds zei

Wauw tof dat je het kastje geel gaat maken!! :)

Chrissie en Heidi zei

Leuke snapshotjes!!! Hier ook met behang in de weer geweest! En wouw, je kastje geel!!!! Dat was mijn tip toch, zeg pleaeaease dat het waar is! ;-) En de flat flowers, toppie!

BIEN MAAKT zei

Yeah flatflowers!!!

Anoniem zei

Ik vind het nogal lef hebben om een kastje in die kleur geel te verven, maar wel ontzettend gaaf.

Sjaantje zei

Je kastje word mooi, ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Whahaha het is dan toch maar goed dat jij een van die 'zieligen' was. Ik kreeg de dag erna via Facebook een berichtje van mijn man dat hij ondanks dat ik geen valentijnkaart had gekregen toch heel veel van me hield. Hihihi vond het wel lief van hem :).

Oh dat kastje in geel ziet er nu al superleuk uit (heb eigenlijk niet veel met geel, maar het staat super!) en uhm waar had je nu alweer nog foto's van??... Check effe wat blogs bij het wakker worden op mijn foon ;).
Geniet in ieder geval lekker lang van je flat flowers! Ik weet het weer! Tulpen met die prachtige slinger op de achtergrond ;). Wij hebben ook een bos witte tulpen staan, zo mooi. Mijn dochter kreeg ze voor haar verjaardag van mijn vader. Ik geniet er lekker van hihihi.
Warme groetjes van Susan

Stins zei

Dapper bezig hoor met klussen! Dat kastje word denk ik heel gaaf in 't geel! Ja, en dat kapje lijkt mij ook wel handig...zo'n ge#$%^^ altijd om snoeren een beetje fatsoenlijk weg te werken...

FĂȘte des Gamins zei

haha ik lees graag mee...goe bezig ;-)

Els04 zei

tof tof tof!

Alice zei

Goed bezig hoor en leuk dat gele kastje!

ByBarbera zei

Jaa, daar is die lamp weer! Ik ben nog steeds groot fan van dat ding.
En geel met roze? Is dus een combi waar ik totaal niet op zou komen, maar volgensmij super leuk wel.

ByBarbera zei

p.s: nee, mijn vriend is geen kapper, maar meubelmaker. Hij kan heel precies meten, dus een recht stuk van mijn haar af vertrouw ik hem wel toe ;)

Tante Jannie zei

Bezig bijtje :) Je kastje gaat heel tof worden zie ik! Ben benieuwd naar het eindresultaat. Die bloemen zijn ook tof zeg! Zowel de tulpen als de platte varianten :)

Maaike zei

Wij waren gisteren naar Plopsa indoor Coevorden! En LEUK dat t was! De kids hebben alle 4 enorm genoten!! Zelf geef ik eigenlijk nooit 100 euro uit voor zoiets, dus ik kan alleen maar zeggen: Nog bedankt voor de vrijkaartjes, namens de kids!
Enne..je gele kastje wordt prachtig!!
Rustig aan maar weer doen, jij!
Groetjes, Maaike (frisse rommel)

Sweet Sienna Hope zei

Dat kastje is erg mooi en die tulpjes brengen meteen lente in huis!groetjes

Mw Ekster zei

geel past heel goed bij roze!
Ik ben benieuwd als ze af is en als ze haar plekje heeft gekregen!

Blogger zei

Do you need free Facebook Followers?
Did you know that you can get them ON AUTO-PILOT & TOTALLY FREE by using Like 4 Like?