donderdag 21 februari 2013

Over een telefoon, een kastje en een tafeltje

Oh oh wat een ellende...ik kreeg al een tijdje een melding op mijn telefoon dat ik mijn wachtwoord van gmail moest invullen voor allerlei updates. Nu wist ik mijn wachtwoord niet meer, omdat ik dat account eigenlijk nergens voor gebruik, dus ik dacht; 'ik verwijder dat ding gewoon helemaal, dan ben ik van dat gedonder met het wachtwoord af'. Niet wetende dus dat dat schijnbaar mijn hoofdaccount voor mijn telefoon was en dat ik dat account helemaal niet van mijn telefoon kon wissen....ja dat kon wel, maar dan moest ik mijn telefoon terugzetten op de fabrieksinstellingen. Ahum! Dom! Dus ik heb al mijn foto's eraf gehaald (en dat waren en nogal wat), m'n contacten op de simkaart gegooid en bijna met m'n ogen dicht het knopje aangeraakt om toestemming te geven om mijn telefoon te wissen. Aaaaarrrrgh!
Ik heb al m'n apps weer moeten downloaden (hoewel dat er niet heel veel waren hoor) en die waren dan meteen ook weer heel anders dan ik gewend ben, want ja ik had al tijden geen update gedaan.. (je raadt het al; daar had ik mijn wachtwoord ook voor nodig :)) Anyway, m'n blogger-app heb ik weer op m'n telefoon, net als de foto-app en nu kan ik weer los :) (maar shit zeg, die is ook weer veranderd! Ik ben een beetje autistisch wat betreft veranderingen :))

* Zie mijn kastje eens lachen en blij zijn met z'n gele kleur en roze ogen knoppen!
* GRMBL!!! Ik wil graag m'n tekst tussen de foto's zetten, maar dat lukt niet zonder dat de foto's weer allemaal verschuiven...soms kan ik echt heel hard schelden op computerprogramma's!! :D
* Vinden jullie dat ik alweer doorsla met m'n styling met roze en geel? ;)
* Bij de kringloop stond dit tafeltje al zes weken naar mij te lachen. Het werd gebruikt als decoratiemateriaal en dan wordt het in die weken niet verkocht... Ik moest deze hebben!! Ik had namelijk precies het perfecte plekje in gedachten voor dit tafeltje! En nee, dat is niet daar bij dat mooie behang, want dat is bij mijn ouders thuis....
*...maar dat is daar bij het saaie grijze/zilveren behang (waarom heb ik daar 3 en een half jaar geleden voor ook alweer voor gekozen??) Maar zie! Ik wou dus een tafeltje waar de kattenbak onder kon staan! Of eigenlijk wou ik daar een gezellig hoekje maken, maar dat kon niet omdat de kattenbak daar staat (en nee, die kan niet ergens anders staan :))... Precies goed! (euh ja, dat moet dan nog gezellig worden he...)
Maar nu zit ik natuurlijk te bedenken of dat tafeltje nog een ander kleurtje moet krijgen of zo authentiek moet blijven...

Zo, en nu ga ik echt eens even bij lezen en reageren op jullie blogs! (als ik Bazooka van mijn armen weet te krijgen....)

En als je nog niet van het bestaan van mijn giveaway wist en je vindt het leuk om mee te doen, dan kan je hier even kijken....dat kan nog t/m zaterdag! Ergens rond het avondeten zal ik dan een winnares trekken.

30 opmerkingen:

Jorian zei

OH dat heb ik ook altijd.. dat opeens die foto's verschuiven.. kan ik ook gek van wordeN! Maar wat is het mooi geworden zeg, lekker vrolijk! ik zou nooit voor geel kiezen, maar eigenlijk staat het zo ontzettend leuk!

merula zei

ghehe de eerst foto, die zo zonder laadje is zo'n overduidelijke ik zie een gezicht in iets anders foto! Knopjes zijn ogen en de missende la is de mond....
Shit van je telefoon en alle bijkomende problematiek. Ik word ook altijd zeer gefrustreerd van al die inlognamen en wachtwoorden die je overal voor nodig schijnt te hebben.
Heb je nu trouwens een fluor roze poepschepje??

emmel-prutsemieke zei

Het tafeltje zou ik zo laten, maar het kastje mss nog een laagje extra??

Ellen van Vuuren zei

het tafeltje zou ik zo laten :-) is prachtig ! geverfde meubels zijn leuk maar niet ALLES haha.
hang er gordijntjes onder dan heeft de kat ook wat prive :-)
fluor roze...

hihi

Lovely Tough Cookie zei

Dat geel op je kastje is gaaf.
Ik vind je tafeltje ook mooi zo.
Heeft de kat ook wat privé's.
Enne..dat geworstel met computerprogr. is irri, helemaal mee eens.

PIKE zei

Dat kastje is leuk geworden en dat tafeltje is een vondst!

Miss Creatuurtje zei

Jouw gele kastje is s c h i t t e r e n d! :-) En ik ben ook een beetje ademloos van je telefoonperikelen te lezen :-) Succes ermee!

Zilly zei

Super cool geel kastje-helemaal goed. En je tafeltje-blad oud laten en alléén onderstel schilderen-als ik mocht kiezen. En wat een gezeik met al die wachtwoorden e.d. Ik had deze week ruzie met google+. Foto's kwijt van 1300 foto's. 2 jaar bloggen naar de Kl...te. Denk eraan je blog op te slaan op harde schijf. Mooie week nog en je bent...bijna jarig-xxx-Sil

Readkapke zei

Gaaf kastje!! Ik ben nog maar twee weken aan de smartphone dus nog helemaal niet thuis in app-wereld, al had ik wel begrepen dat ik gmail nodig had om app's te kunnen installeren? Maar er is dus blijkbaar een blogger-app? Hmm, daar moet ik meer van weten!

**Chantal** Forms and Finds zei

Heerlijk hè dat geel. In combi met roze ook echt super! En dat nieuwe tafeltje is ook geweldig, kan je weer heel veel mooie dingen op zetten! :) Fijne avond!

Mim zei

Grrrrr...telefoons... en wachtwoorden!!

Leukere dingen ;) zoals het kastje (wauw, wat een mooie kleur) en het tafeltje (lekker zo laten, iig voor nu, vind hem prachtig!!!)

Els04 zei

Mooi!!!!

Chrissie en Heidi zei

Je kastje is leueuk geworden!! En dat tafeltje...niks aan doen! En ik kom pas net kijken in app-land, dus ga enthousiast achter de blogapp aan :-) En m'n gmailaccount zal ik dan maar zuinig op zijn ;-)

Mi Joya zei

Ohnee zeg wat een gedoe met dat paswoord!
Ik zou vooral al mijn foto's op mn gsm missen!!!

Een dotje wat zei

Hihi, ik zie 'm ook... Het gezichtje van je gele kast op foto 1 ;-) leuk. Enne, geel met roze is prachtig.
Ik zou het tafeltje zo laten, is erg mooi! Goed dat je 'm hebt kunnen bemachtigen na zolang wachten!
Fijne avond xx

lien zei

Haha, ik zie duidelijk een brievenbus in de eerste foto van het kastje. Dan moet ie wel nog even oranje worden geschilderd... en hij heeft een beetje een brede gleuf, maar dat is voor al die dikke, gezellige snail mail enveloppen!!! Nu alleen nog de paal....:)

Evarommeltjes zei

Heh altijd vervelend die telefoonproblemen. Ik heb pas mijn moeders telefoon over gezet en kwam toen ook allerlei van dit soort 'geintjes' tegen. Het gele kastje is erg leuk geworden en wat gaaf je nieuwe aanwinst! Ik zou hem inderdaad zo laten en ander alleen de poten onder handen nemen.

Lorecreatief zei

Whaaaa super hij is geel en het is zo leuk!
Tafeltjes zou ik ook een kleurtje geven, 'jade' vind ik ook zo'n mooie kleur tegenwoordig ;-), misschien een tip... :-)

Sjaantje zei

Super leuk geworden zeg je gele kastje! En die tafel is ook heel handig, zoiets zoek ik nou ook nog voor de kattenbak. Ondingen zijn het ;-)

Tante Jannie zei

Je gele kastje is GAAF! Juist super leuk zo met die knopjes! Ik zou het tafeltje niet schilderen denk ik. Op de foto ziet hij er mooi afgeleefd uit en daar houd ik wel van (in combinatie met mooi geschilderde meubelen dan haha)

Sas zei

Nog even authentiek laten dat tafeltje.....op een dag roept het je toe....schilder mij in .....! ;-)
xxSas

Ruth zei

mooi tafeltje!

Stins zei

Oh ja, dat tafeltje is te leuk om niet mee te nemen! Een mens kan eigenlijk haast niet zonder.... Het gele kastje is super!

Alice zei

Nee hoor! Je slaat niet door, allemaal mooi geworden/gedaan! En geneer je niet, ik hou ook regelmatig goede gesprekken met hotmail/blogger.... GRRRRRR!!

Fijn weekend!

Regina zei

Ik vind dat gele kastje echt ontzettend leuk geworden! En balen, dat gedoe met je telefoon. Gelukkig is het uiteindelijk nog goed gekomen.

ByBarbera zei

Mars! Ge-fe-li-ci-teerd!!!! Maak er een mooi jaar van! Met een leuke liefde bijvoorbeeld. En vandaag een fijne dag met taart!
(zo, ben ik er vroeg bij of niet?)

Ellen van Vuuren zei

van harte gefeliciteerd meis, een hele fijne dag !! liefs, Ellen

Maaike zei

GEFELICITEERD!! Een hele mooie dag gewenst en een nóg mooier (blog)jaar!! Groetjes, Maaike (frisse rommel)

Lin zei

Super vrolijk!

BIEN MAAKT zei

Leuk he technologie :-)
Mooi hoor dat tafeltje , enne ik zou hem verven :-)