zondag 10 februari 2013

Snapshot Sunday

Ik maak heel veel foto's met mijn telefoon. Omdat ik dat ding altijd bij de hand heb.... omdat ik via m'n telefoon de foto's zo kan uploaden naar facebook of blogger... omdat ik er zo filters enzo overheen kan gooien.... omdat ze een fijn (niet al te groot) formaat hebben. Kortom; gemak alom! (behalve dan dat de kwaliteit vaak niet al te best is...maar ja, dat neem ik voor lief :))
Nu wil het geval dat ik nogal eens wat foto's 'overhoud'. Voorheen plaatste ik die foto's onder het kopje 'randomness' of iets dergelijks... Vanaf nu ga ik al die fotootjes plaatsen in de 'Snapshot Sunday'. Misschien niet elke week, maar in ieder geval wel op een zondag. En dat dan mét wat begeleidende teksten... Here we go!

Ik kreeg best wat positieve reacties op het behang in mijn gang (hier). Ik moest daar wel wat om gniffelen, want als je goed had gekeken, dan had je achter de grote witte vaas een groot stuk gezien waar al wat behang was weg gescheurd. Ik had er na ongeveer 3 en een half jaar alweer genoeg van :) Nu ben ik dus aan het scheuren en steken (wat een PIEP-werk!)

Mijn gebreide lampenkap hangt al een tijdje boven de tafel. Onafgewerkt. En te hoog.
Nu ligt er een mooi gekleurd snoer klaar en een perfect plafondkapje (ja joh, die heb je echt nodig!) en moet alleen de lamp weer eraf, afgewerkt worden, snoer eraan en weer opgehangen :D

Mauser is echt mijn knuffelkat. Ik krijg op deze manier altijd 'kusjes' van haar... genieten!

Hier ben ik inmiddels wel een beetje klaar mee!
Vrijdag ging ik met mijn moeder even boodschappen doen. Alles was ok toen we de winkel in gingen.....maar toen we er weer uitkwamen was de wereld weer wit! Ik deed maar net alsof ik dit jaar nog geen sneeuw had gezien ;)

Ondanks het ellendige weer kwam ik dit mooie bloementakje tegen. Het liefst had ik het afgeknipt en thuis in een vaasje gezet! Maar dan kunnen andere mensen er niet meer van genieten he ;)

22 opmerkingen:

emmel-prutsemieke zei

Dat tuintje staat me wel aan en dan liefst zonder sneeuw

Zilly zei

Zo blijft een mens bezig-ben benieuwd wat je met de hal gaat doen! En met die sneeuw ben ik nu een beetje klaar. Het is veel werk met een hond-elke keer het hele afdroog-gedoe. Heb nog een mooie zondagavond en morgen gezond weer op-xxx-Sil
PS. Heb sinds enige tijd een Samsung Galaxy-alleen voor de foto's. Bellen doe ik zelden maar foto's maken des te meer!

Readkapke zei

Ha dat behang heb ik ook, maar nog niet op uitgekeken hoor! En ik heb ook zo'n onafgewerkte lamp, met kraaltjes, al zó vaak commentaar op gehad dat ik het daarom zo hou, hihi, het hoort nu bij de lamp :P.

Els04 zei

toffe foto's!!!

Mim zei

Snapshot Sunday! Leuk idee.
En wat een schattige kusjes :D

Ellen van Vuuren zei

snapshot sunday lol
Gaaf idee :-)
zonde van dat behang !!
en die kat.. zoo lief,lijkt op mn ouwe toozemoozz hihi
:-)
xx

**Chantal** Forms and Finds zei

Joh anders "moet" je eens zo'n stoom machinetje lenen om het behang er af te krijgen. Voor een paar tientjes heb je er geloof ik al één voor een hele dag... Ik mis die knuffeltjes en gekkigheden met Bo zo ontzettend. Snap heel goed dat die kusjes met Mauser een groot plezier zijn. Fijne nieuwe week alvast! :D

merula zei

ghehe snapshot sunday! Ik vind het een leuke! Fijn dat je zo al je foto's lekker kan plaatsen. Met als zeer mooie afsluiter die roze blommekes! Daar worden we blij van :)

**Chantal** Forms and Finds zei

Ah nee getsie, heb geen post gehad van jou anders had je het idd wel gehoord. Stomme PostNL! Morgen misschien??? Boehoe... :(

Oww gelukkig maar een paar baantjes. Was bang dat je aardig wat moest. ;)

PIKE zei

Goed idee, snapshot sunday!

sillie zei

oh echt lief die poezekusjes :-D

Tante Jannie zei

Haha ja ik vind het toch zonde van je behang maar als je er al 3,5 jaar tegenaan zit te kijken dan begrijp ik dat het eens tijd wordt voor iets anders :) Zo schattig die foto van Mauser! En die sneeuw mag van mij ook wel gewoon lekker terug gaan naar Siberie ofzo. Kom maar op met die lente!

Lovely Tough Cookie zei

Wat leuk, onze kat geeft ook zulke eskimo kusjes.
Benieuwd wat voor behang je er nu gaat hangen.
En ik heb je verjaardag en adres genoteerd hoor :)

**Chantal** Forms and Finds zei

Lieve Marcha, onwijs bedankt voor je leuke post!! Jaja, whoop whoop, toch nog ontvangen!! Wat een mooie spullies en fijne confetti heb je me gestuurd, word er nog vrolijker van dan ik al ben, haha. ;P Thanks girl, heel lief!

Chez Chouke zei

Leuk, hou ik van, van lekker alledaagse foto's!

prentje zei

Haha, soortgelijk behang had ik in de keuken. Is er ook inmiddels af. ;-) Ben benieuwd wat er nu op komt!

Made by Malou zei

Leuke foto's :)

Lorecreatief zei

Leuk idee die snapshot zondag :-)
Mooie tuin heb je! En wat jammer van het behang, maar ik snap wel dat je na een tijdje zin hebt in iets nieuws ;-)
En Moppie geeft ook kusjes op die manier :-)

Stephanie zei

Mooi bloemetje!

Regina zei

Hé, bloemen in de winter! Daar moet ik mijn hele tuin mee vol hebben ;)

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Hihihi ik maak ook graag foto's met mijn iphone...uhm filtertjes??
Ik maak ook wel eens een collage om niet een overdaad aan foto's op mijn blog te plaatsen ;). Uhm bellen doe ik er niet veel mee, maar internetten te over!
Zoals nu dus, maar ik geloof dat het tijd wordt om lekker op te staan (ja eens effe lekker uitgeslapen, nou ja 8 uurtjes weer eens gehaald, te laat gaan slapen ;)) en lekker het bos in te gaan.
Warme groetjes van Susan

Blogger zei

Do you need free Google+ Circles?
Did you know you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by getting an account on Like 4 Like?