vrijdag 12 oktober 2012

Post!

Het lijkt potverdikkeme wel sinterklaas, kerst of mijn verjaardag!
Vanochtend frummelde de postbode een envelop door m'n brievenbus waar onderstaande allemaal in zat. Nu moet ik toegeven dat de foto niet helemaal helder is en ik weet niet of dat met het gebrek aan licht te maken heeft of doordat ik het in huis 'maar' 20 graden heb en dus enorm aan het bibberen ben ;)

Merula vroeg of ik nog fotorolletjes wilde voor m'n lomografie....euh ja natuurlijk! En dus stuurde ze de rolletjes op met nog wat frusteltjes :) Dat vogeltje linksonder is een sticker, hoe leuk, hoe leuk!! Ik moet nog even verzinnen waar het vogeltje mag landen, maar op de thermostaat staat het best leuk.
Ik moet bekennen dat ik voor morgen geen lomo's heb (schande!) en ik weet even niet wat ik zou moeten fotograferen..... Heeft iemand nog leuke tips/inspiratie? :)


17 opmerkingen:

Tante Jannie zei

Wat een fijne post! Ik was serieus in de vooronderstelling dat ze geen fotorolletjes meer maakte :) Maar dat kwam vooral omdat mijn moeder laatst stad en land afgezocht heeft naar een winkel waar ze nog een wegwerpcamera wilde ontwikkelen. Die vond ze ergens achterin een la. Wel tof, stonden oude foto's op van mijn paardje en ik :)

Els04 zei

Oh, toffe post! Ik zou voor herfst -weelde gaan!
liefs els

**Chantal** Forms and Finds zei

Wat fijn, zulke post!! Ik denk dat jij wel een paar harige vrienden heb rondlopen die misschien ook wel een keer een lomo sausje willen. ;)
Oww en over dat wandelen...ik wil wel hoor. Maar het is Bo die tegenstribbelt wanneer het regent. Echt waar! ;)
Goed weekend!!

prentje zei

O, dat is wel heel lief van haar! Succes met fotograferen, daar word je vast warm van ;-)

Chez Chouke zei

Wauw lief van Merula! Zo'n mooie sticker zou ik lekker zelf houden haha

lien zei

Wat lief van Merula! En de vogelsticker staat leuk op de thermostaat!

Zaanse Zolder zei

wat een verwennerij zeg! Dat vogeltje is écht te leuk.

Zoete Kers zei

Wat heeeeerlijk allemaal!!
En dat vogeltje, te lief gewoon!

Fijn weekend!!

Lisanne van de Klift zei

Heerlijke post! Dat is echt genieten!

Sarah zei

Da's nog eens leuk post!

merula zei

ow hihi. Het duurde ook even voor het kwartje viel hoor... maar het is 13 tja... (ik had voor enkele minuten geen idee wat je nu bedoelde)
Ik heb zo'n zelfde mus toevallig vlak bij de thermostaat-ding op de muur geplakt net boven een schilderij lijstje. Zo lijkt het net of die op het lijstje zit. Man heeft er pas geleden een klein rondslingerend poppetje van de boze stiefmoeder verkleed als onschuldig lijkend appelvrouwtje ( u weet wel van sneeuwwitje)bij gezet. Ze houd een appel omhoog en zo lijkt het net of ze die appel aan de mus geeft..... best grappig eigenlijk (man vond het zelf ook erg geslaagd...) . Ik zal eens een fotootje posten.
Nou lekker foto's maken dan van eh... de inhoud van je tas/koelkast of de auto van de buurman, de mevrouw achter de kassa of hertjes met witte achterkantjes.

Ruth zei

wowie, leuke sticker! Ik heb nog rolletjes liggen die nog ontwikkeld moeten worden van vorige zomer, helaas weet ik niet meer zeker welke het zijn hihi dom....

Blauwe Druijffjes zei

Wat een lekker pakketje zeg!
Bij ons zijn er ook een paar van die leuke vogels neergestreken... staat zo gezellig!
Fijn weekend

Zilly zei

Oh super leuk vogel-sticker. Zit daar goed-mooi weekend-xxx-Sil

Lorecreatief zei

Oh hier ook leuke post! fijn hè ;-)

Katja (@Yane) zei

Wat een fijne post, jouw weekend is alvast goed begonnen...

BIEN MAAKT zei

Die lieve Merula ook!!!