vrijdag 6 juli 2012

TT week anyone?

Zo, hè hè! Ik ben er weer hoor :)
Naast dat ik plezier op de kermis heb gehad, heb ik ook weer heel hard gewerkt als vrijwilliger voor Riders for Health. Het zijn lange en drukke dagen, dus ik was zeg maar wiped out!
De meeste foto's van deze week zijn toch kermis-gerelateerd. We zijn in het reuzenrad geweest, dat is toch wel traditie met z'n allen (moeder, zus, zwager, neefje en ikzelf). En met mijn neefje ben ik nog in dat hoge zweef-draai-ding geweest én in attractie waar ik geen foto van heb. En dat is maar goed ook, want ik hoef daar niet perse aan herinnerd worden haha! Manmanman wat een feest was dat. Omdat het heel rustig was, hadden we een extra lange rit...deze attractie ging op en neer, draaide rond en het bakje waarin we zaten draaide ook nog apart rond (get the picture?? Anders kan je hier even klikken)... Misschien weet je wel dat je evenwichtsorgaan wat minder goed gaat werken naarmate je ouder wordt...ha, dat heb ik geweten! Pfff ik ben niet snel echt duizelig of misselijk van iets, maar dit staat nu wel in mijn top5. En dat is niet iets goeds :) nee, voor mij nooit meer de jumperjumper (tenzij het maar 1 minuut is ipv 5 minuten, want op zich is dat ding in theorie -en waarschijnlijk korte pratijk- best leuk).

Verder moest ik natuurlijk een suikerspin kopen, dat is ook traditie... En ik at voor het eerst in m'n leven churros, njam! (maar niet voordat je in de jumperjumper gaat!)7 opmerkingen:

**Chantal** zei

Fijn dat je het leuk heb gehad!!! Ik vind alles even eng behalve dan de draaimolen, hahaha. Ben zoooo geen held in hoog en snel en over de kop enzo. Eeeekkk.... Ziet er iig wel heel gezellig uit, die plaatjes. Goed weekend! :D

emmel-prutsemieke zei

die churros lijkt mij ook wel wat!!

Els04 zei

Leuke foto's!!! Ik wil zo een troetelbeer..., ja volwassen ben ik nog niet echt ;)
Chic dat jij al die dingen durft!
Ik ga enkel voor 'de grijpers' en om lekkers te eten :)
Liefs Els

merula zei

haha de jumperjumper!? Klinkt eh.... niet zo heel prettig inderdaad!
Hier in Tilburg is het over een paar weken kermis en jawel niet om op te scheppen hoor (want daar hou ik helemaal niet van behalve dan op mn bord), da's de grootste kermis van de Benelux. En weet je dat is groot! Ook niet te betalen overigens.... En een partij kermisvolk (je weet wel met van die te kleine leggings en heel veel goud) amaj!!!

Chez Chouke zei

Haha ik heb dat ook. Vroeger durfde ik alles...ik was laatst met lief en kids in de Efteling en ze hadden me wijsgemaakt dat de Vliegende Hollander gewoon een kabbelend bootje was. Waaaaaaaaaaa. Ik kwam er hees uit geloof ik!

Mi Joya zei

Welkom terug online :))
Die churros hadden ze in Spanje ook! Die eten ze daar als ontbijt..

tisv@nJikkes zei

Hee, welkom terug!!!
Dus het was weer een heerlijk feest!!
We zijn niet op de kermis geweest, maar nu heb ik het dan toch even gezien ;-)
Eerlijk gezegd niets voor mij, ik ben een vreselijke muts wat dat betreft.