vrijdag 13 juli 2012

Ship ahoy mate

In januari schreef ik al in een berichtje dat ik een landkaart van Australië had gevonden. En daarin zei ik ook dat ie gaaf is! En gelukkig vind ik dat nog steeds en hangt ie nu, net als de pomtidomtiedoms/poehpoeh's, in het trapgat/trapopgang. (wat trouwens nog heel wat voeten in aarde had. Ik heb dus betonnen muren. In de gang gaan die gepaard met een zachte toplaag, dus als je een gaatje wilt boren, dan heb je toch ineens een groot lijkend gat omdat er stukken muur afvliegen... daarom heb ik in plaats van een schroefhaakje maar gekozen voor een grote knop in de vorm van een vlinder. Dat leek me wel toepasselijk bij al die dieren :))

17 opmerkingen:

jolanda zei

Inderdaad een gave kaart en die vlinderknop LEUK :-)

HeppieHermpie zei

Mooie, grote kaart zeg!! Ben je zelf ook eens in Australie geweest?! Ik niet hoor.. maar laatst ging 't op tv over dit land en het zag er wel heel mooi uit allemaal! Mooie natuur enzo!

**Chantal** zei

Die is inderdaad wel heel moohooi!!! Met die dieren erbij wordt ie nog specialer. FUN!!! En ik ken het boor probleem ook hoor..nasty muren. :P Goed weekend!!

Chez Chouke zei

Echt een heel mooie kaart zeg!

tisv@nJikkes zei

Leuk zeg!! Past helemaal bij elkaar! Zelfs de kleur van de muur.

Zilly zei

Oeh-nice-mooie decoratie met nut. Gaaf weekend toegewenst met hart&ziel door Sil.

Zoete Kers zei

Die vlinder is leuk!
Mijn droom is ooit nog eens daar naar toe te gaan....♥

PIKE zei

Leuk!

merula zei

o potverdikkie da's een mooie kaart zeg! Jammer dat de foto's een beetje wazig zijn hoor! Ik krijg er ook mede door het kleurgebruik een beetje zo'n aloha hawaii gevoel bij (of is dat heel belachelijk en ben ik gewoon aan vakantie toe?)
Succes met je zachte toplaag!
En zoon is idd vandaag jarig. Maar we hebben hem wijs gemaakt dat die pas morgen jarig is, want dat kwam beter uit....

Bosliefje zei

Coole kaart! De dieren doen het m he?

Chrissie en Heidi zei

Zo slim!! Vlindertje erop is ook nog eens wayyyy leuker!
De kaart is cool!!

Fijn weekend, pak ieder zonnestraaltje die je kunt vinden ;-)

BIEN MAAKT zei

Hehe daar hangt ie eindelijk ;)

Morgen gaan we over (terwijl ik aan het werk ben hihi)
En kan het grote opbouwen beginnen!!
Zin in

Mi Joya zei

Super hé oude landkaarten!! Mijn vriendin bracht er ook es eentje mee van op de zolder in de school waar ze werkt... daar worden ze gewoon megegeven naar het containerpark :( Wat een zonde!

Ruth zei

erg leuk!

Belinda zei

Supermooi, die kaart!

Zilly zei

Lief meisje van Mars-ik hoop dat je migraine gezakt is zodat je mijn vraag kan beantwoorden. Ik zag op een ander blog-letterkaarten van jouw afkomstig. Zou jij mij een tip kunnen geven waar ik deze kan kopen voor mijn RRN-projectje? Mooie woensdag-xxx-Sil.

lien zei

We hadden inderdaad een stralende dag vandaag, ben zelfs een beetje verbrand! Hopelijk komt het zonnetje gauw ook jullie kant op :-)