zondag 18 maart 2012

Wat ik vond, oftewel: vondsten

Ik was afgelopen woensdag met mijn zus en zwager bij een kringloop winkel. Zij voor de langspeel platen, ik voor de rest ;)
Het was de winkel waar ik de vorige keer de design spullen had gevonden... Dus ik ging nog eens goed speuren! Helaas niks gevonden.
Ik zag nog wel twee leuke krukjes/tafeltjes, maar ach...te weinig geld. Hoewel ze echt niet duur waren.
Thuis dacht ik nog aan de krukjes en toen kwam ik er al surfend (op het internet natuurlijk ha!) achter dat de krukjes ook van het designmerk zijn! (Vandaar dat ik ze, met mijn dure smaak, leuk vond!)
Dus toen ik zaterdag weer wat geld had stond ik als eerste voor de deur toen de winkel open ging, haastte me naar de plek waar ik ze had gezien, en....daar stonden ze nog! Je mag best weten dat ik er onrustig van heb geslapen, want ik wilde ze kopen om vervolgens een beetje geld te verdienen door ze weer te verkopen. (de  wasmachine is trouwens weer ok, dus voor een zakcentje voor de vakantie óf een nieuwe uitlaat voor de auto...)
Maarja, voel je het al aankomen?....
Ik vind ze zelf ook helemaal geweldig en twijfel eraan of ik ze nog wel wil verkopen (terwijl ze -oh schande!- al op marktplaats staan)
De stapel boeken heb ik trouwens dezelfde dag ook gekocht; een mandje vol voor 5 euro!

Dusss, dik dilemma hier! Wat zeggen jullie? Krukken/tafeltjes verkopen of zelf houden? Of misschien 1 houden? En welke dan? Aaargh! (had ik al gezegd dat ik een twijfelkont ben?)"Och", zegt mijn moeder, "die krukjes staan daar ook wel heel mooi!"
......En dan moet je je bedenken dat ze voor de foto even in het huis van mijn ouders staan... :)

23 opmerkingen:

emmel-prutsemieke zei

ideetje: de stoeltjes bijhouden tot je iets anders heel leuk ziet...en ze dan pas verkopen

Bosliefje zei

Gewoon nog even bewaren tot je er eventueel wel of niet zat van bent. Dan kun je ze altijd nog verkopen. Ik heb op zolder ook een schat aan kringloopschatten. Ik heb dozen vol schilderijtjes/prentjes die ik ooit nog eens op 1 wand kwijt wil, ooit.....:)

Mi Joya zei

Hmmm ik zou deze toch ook nog even bijhouden! Geniet er eerst nog even van in je eigen interieur, je kan ze later ook nog altijd verder verkopen hé!
En eentje kiezen is zo moeilijk :) Ik vind ze mooi zo samen!

PIKE zei

Bewaren! Verkopen kan altijd nog!

**Chantal** zei

Tja, ze zijn ook wel heel erg leuk. Vooral die groene knalt zo lekker. Wat een fijne vondst. Ik weet niet welk merk het is, maar als je er een leuk bedragje voor kan krijgen voor iets wat nog harder (lees: echt...) nodig is, dan wellicht toch verkopen. Gatver..loop ik hier nou een verstandige 35jarige uit te hangen?! Bah, shame on me. Geniet er lekker van en succes met het beslissen. Groetjes, Chantal

Sjaantje zei

Ik zou ze houden, ze zijn echt heel leuk!! Tenzij je natuurlijk er een heel erg goed bod op krijgt ;-)

Chez Chouke zei

wauw, waar kan ik bieden??

Zilly zei

By the way-ben jij een weegschaal van sterrenbeeld??? Ik zou zeggen: houden die krukjes-staan TE GEK bij die muur. En de waarde kan nog stijgen. Succes met je beslissing-xxx-Sil.

jolanda zei

Tja ... ze staan idd erg leuk tegen dat muurtje :-) enne ik zou ze lekker houden mits je een TE gek bod krijgt natuurlijk haha.

MiM zei

Verkoop ze aan je moeder! Ze staan mooi bij haar muur en zo kun jij er ook van genieten en over tig jaar komen ze dan weer bij je terug. Liefs MiM (Ik, persoonlijk, ik zou ze houden...)

BIEN MAAKT zei

Oh ik ben een krukjes gek!!
(he leuk idee voor mijn hsh morgen haha)
Moet toch maar es naar die kringloop van jou hihi,
Die groene is echt te gek!!!
Het behang van je ouders trouwens ook!

merula zei

ow lastig! Misschien kun je ze huren van je moeder?? En ze zijn wel extra mooi juist zo met z'n tweeen. ik vind dat je ze moet houden hoor, juist omdat je er zo slecht van geslapen hebt!!!

Zaanse Zolder zei

Lekker houden zeg ik haha !
En inderdaad staan ze voor dat muurtje allebei super mooi.

Philly zei

gewoon houden, ze zijn leuk
en als je een super-bod krijgt kun je ze altijd nog verkopen ;)

Iris Vank zei

Ohhhhhh, Muuto-krukjes bij de kringloop? Nee echt, zo'n fantastische vondst heb ik nog nooit gedaan!! Ik zou ze houden denk ik..

Eefje zei

Wat gaaf dat je deze krukjes in de kringloop hebt gevonden! Ik zou ze ook houden als je ze zelf leuk vindt, en als je ze beu bent verkoop je ze alsnog (want ik zag ook al dat ze nog steeds verkocht worden en niet goedkoop zijn, dus van dat leuke extra centje snap ik wel).

´t Gras van de Buren zei

Stond je niet gewoon in een Muuto-store i.p.v. een ringloopwinkel. Zoveel mooie Muuto spullen die je daar vindt. Ik zou alles houden.

Mireilleenco zei

Ohhhh man wat een geluk!
Ik zeg, houden die handel!!!

Blauwe Druijffjes zei

Lekker zelf houden en van genieten, ze zijn leuk!

Chez Chouke zei

Hoi, nee ik heb niet geboden, kan niet tegen die mooie biedingen op. Wel leuk voor je hoor, dat je ze zo goed kan verkopen! Succes ermee (en overweeg toch maar om ze te houden, ze zijn zo gaaf!)

mamutopia zei

Eentje verkopen en de ander houden? Of nog even goed nadenken, verkopen kan altijd nog :)

Readkapke zei

Mooi behang, heb ik ook! Maar begrijp dat dit bij je ouders is. Ik vind de krukjes ook heel mooi! Ik handel er ook altijd wat vreemd in om maar zo heb ik ook wel eens spullen in huis die ik een aantal jaren later alsnog met winst verkoop dus waarom zou je ze haasten?! Ik vind dat juist het leuke er aan! Zo was het ook met mijn emaille spullen toevallig. Voor weinig gekocht, een aantal jaren plezier van gehad en dan weer weg met een beetje winst, het leven hoeft niet duur te zijn :P!

Anki zei

Jeetje, die krukjes, te gek!! Houden!!