donderdag 8 maart 2012

Kringloop vondsten.. thrifty finds

Jaaaaaaa, daar zijn dan mijn kringloop vondsten! :)

Eerst de breekbare sectie:

De snorren-beker had ik bij de eerste kringloopwinkel laten staan, maar toen ik 'em bij een volgende tegenkwam moest ie natuurlijk mee, kan geen toeval zijn toch ;)  


Dit is een 'feeder for people'. Je kan er pinda's in doen of dropstaafjes of suiker etc. Er schijnt nog een grotere bij te  horen, maar die was er helaas niet bij in de winkel. Kan ik daar weer naar uitkijken :)


De papieren sectie:

Zoooo fout, ik weet het ;)

De stoffen sectie:

Stiekem niet deze week gescoord... Maar ik wilde ze toch even laten zien :) Ik zoek nog wat meer roze eigenlijk... ik wil er  kussenhoesjes van maken voor in de tuin. Ik wil eventueel wel een stuk van de onderste ruilen (HINT) ;)

De overige-vintage-sectie:En als laatste de non-vintage-sectie:


De laatste sectie ga ik proberen te verkopen op marktplaats.
Ik heb namelijk centen nodig voor de vakantie een nieuwe wasmachine, aangezien die net een halve meter in de lucht sprong en meteen het record verspringen probeerde te verbeteren... ik schrok me werkelijk een hoedje...en dan druk ik mezelf nog zacht uit!
En misschien sticht ik ook nog wel een vintage-winkeltje op Etsy ofzo...

21 opmerkingen:

Mi Joya zei

Leuke vondsten!!
Vooral die tassen met cijfers op!
Het witte meisjes-kopke vond ik onlangs ook in oud-roze! Mijn stiften zitten er nu in :)

En zaterdag op naar de retro-dag in de Kringloopwinkels?

C o w R o a d zei

Geweldige stofjes zag ik daar voorbij komen! :-)

Zaanse Zolder zei

Springende wasmachines, heb ik ervaring mee, niet leuk nee.
ik vind je vondsten echt geweldig, en wat veel ook !!! Vooral de retro spullen zijn tof. En het glazen voedervogeltje, weet je al waar je het voor gaat gebruiken?

jolanda zei

Leuk leuk allemaal, die cijfermokken vind ik ook erg leuk en die stofjes en, en :-)
Balen van je wasmachine en dan krijg je wel even een adrenaline golf door je lijf maar dan geen positieve adrenaline :-( er zijn leukere dingen ook om voor te sparen.

Liefs

MiM zei

Geslaagde Zoektocht! Grappig vind ik dat altijd, dat je niets zoekt en toch altijd iets vind. Die apen, geestig! Had ik ook meegenomen! Liefs MiM

BIEN MAAKT zei

Heb alleen ervaring met rond vliegende laptop!! haha.

Goeie spullen heb je zeg!!
Ik heb ook een paar van die glazen met de vogeltjes!

Sjaantje zei

Je bent goed geslaagd zeg!!

prentje zei

Wow, wat geweldig! En hihi, ik zit ook te denken aan een Etsy-winkeltje. Misschien kunnen we straks ervaringen uitwisselen ;-)

Iris Vank zei

Wat een hoop moois!! Ik ben vooral een beetje jaloers op de zwaluw-broche en de muuto.. Ga je die laatste verkopen op mp?

Readkapke zei

ooooooooooow, dat hartjes bord!!!! Jaloers!

Eefje zei

Leuke schatten uit de kringloop! Ik heb dat eerste boek ook, zo mooi die ouderwetse plaatjes. En vogeltjesbekers kan ik ook nooit weerstaan. Fijn weekend!

merula zei

Zo ik weet niet wat erger is de rondvliegende wasmachine of de apen met kleren aan..... Die snorrenbeker is ook wel erg zeg!!! Wel grappig dat alles toch weer wederom terug komt. Nu is heel dat snorren gebeuren weer helemaal hot!
Ik kijk uit naar je etsy winkeltje :)

(enne kids of niet plopperdeplop is echt verboden hier in huis hoor! het waren pardoes sloffen (jawel)

Marieke zei

Mooie vondsten!

Anki zei

Ik vind het hartenbrod/dienblad het gaafst, goede vondsten hoor! (en wat jammer dat Muuto weg moet!)

Mi Joya zei

De retro dag in de Kringloopwinkels is een jaarlijkse actie, die dag staan er in de winkels de prachtigste retro schatten uitgestald! Ze sparen alle mooie spullen op voor die dag, soms wel wat vervelend ook want je moet echt bij de rappe zijn!! En in Flanders Expo Gent is er een oppervlakte van 5000m² gevuld door de Kringloop! Allemaal retro & vintage!!!

maarnietvangrijs zei

Wat een ontzettend lief kaartje vond ik vandaag in de bus, heel erg bedankt!!!! Mét paarse hartjes! :-)))))) Het was een grijze dag, ik had weer ruzie gehad met de buren-from-hell en onze buurt is sowieso niet echt goed voor je mensbeeld, maar dan zo'n kaartje en ik geloof onmiddellijk weer in de goedheid van de mens. Dank, echt superlief!!!!

SophieSweetVintage zei

Twéé snorrenbekers?? Dat kan geen toeval zijn! :D Leuke dingen allemaal zeg. Ik wil graag de stof met je ruilen als het katoen is. Kan ik goed gebruiken voor ons tassenproject! Wat dacht je van rood/wit/blauw bakkerstouw en zelfgestempelde labels?

Liefs!

Ja-Ni-nA zei

Aaah, dat vogeltje had ik vroeger en wij hadden daar een plantje in. De blaadjes kwamen dan uit het vogelbekje, maar als ik het me nu voorstel vraag ik me af of dat voor het plantje wel zo fijn was!? Mooie vondsten verder!

Iris Vank zei

Staan deze al op marktplaats? En heb je een streefbedrag? Ik ben wel geïnteresseerd denk ik!

Iris Vank zei

Die zwarte haken vond ik het mooist, dikke pech! ;) De gele is maar 1 haakje? Daar moet ik even over nadenken. En lampen heb ik helaas teveel. (Hopelijk heb je al wel een mooie bijdrage voor de wasmachien?)

Noëmi zei

ik heb een paar weken geleden precies hetzelfde meisjesbloempot gevonden in de kringloop!