maandag 19 maart 2012

Creatieve uitspatting #4

Allereerst...allemaal bedankt voor de reacties op de krukjes/tafeltjes! Heeft het geholpen? Nee, ik twijfel nog steeds :) Hoewel ik wel neig naar zelf  houden, met in mijn achterhoofd dat ik ze inderdaad altijd nog kan verkopen. (hoewel ik wel een heel mooi bod heb gekregen op de groen...ZUCHT!) JA! Ik ga m'n bieders maar eens even teleurstellen :)
Oh nog even ter verduidelijking; de winkel waar ik ze heb gekocht is een soort mixwinkel. Ze hebben een deel tweedehands spullen én een deel nieuwe spullen. De kapstokhaken en lampje van een eerder bericht lagen in het kringloop gedeelte en de krukjes stonden in het nieuwe gedeelte...

Anyway, even wat anders: kussens! Al enige tijd geleden had ik al verteld dat ik bezig was met kussenhoesjes... nou, ze zijn eindelijk klaar! Ze zijn helemaal niet origineel qua stof, ik heb ze heus wel eens vaker zien langs komen, maar ik ben er blij mee! En mijn allereerste rits is gewoon meteen helemaal goed gelukt! (dan zal ik het maar niet over de tweede rits hebben....)

voorkant

achterkant18 opmerkingen:

**Chantal** zei

Wat een blij stofje! Vind ze erg leuk, goed gedaan. Geinig ook die 2 verschillende kanten. Enne...over die krukjes. Gewoon niet verkopen als ze je heeeel blij maken! Groetjes!

emmel-prutsemieke zei

mooi gedaan, mijn eerste rits (in rokje) zit er behoorlijk bobbelig in;-)

Readkapke zei

Mooi gemaakt, maar hoe?! Die met die vogelkooi vind ik super maar was dat de print op een stof ofzo? Of heb je dat er op de één of andere manier op gemaakt?

C o w R o a d zei

Happy pillows! :-)

jolanda zei

Gezellig en heel dapper die ritsen . Ik doe het meestal lekker zonder en gooi ze met kussen en al in de was :-)

Eefje zei

Super mooi gelukt, ikea stofje toch? Knap dat jij direct een rits er netjes in krijgt, ik blijf dat een stom werkje vinden.

Mi Joya zei

Mooi hoor die kussenhoezen! Maakt de zetel meteen heel vrolijk hé...
Die krukjes zijn idd wel veel geld waard hé! Ik zou misschien toch ook es overwegen :) Krukjes genoeg hé op deze aardbol! En met het geld kun jij weer wat leuks doen...

Veel succes nog met het dilemma!

Chez Chouke zei

MOOI HOOR ZIJN ZE, EN KNAP VAN JE!!Haha, ritsen daar begin ik maar niet aan, ik naai als achterkant altijd twee elkaar overlappende lapjes. Kun je het binnenkussen er zo uithalen en je naait ze lekker snel. Daar hou ik van ;-)

Iris Vank zei

Mooi geworden! Ik kan me het dilemma wel voorstellen. ;)

PIKE zei

Leuk zijn ze!

BIEN MAAKT zei

Very nice!!!

Ik dacht dat ze je er al had af gehaald kon ze niet vinden op MP :)

MiM zei

Mooie kussens! Die felle stofjes steken heerlijk af bij de donkere stof van de bank! Liefs MiM

Anoniem zei

wauw cool! Ik ken die stof niet.

En ritsen? Ik weet heus hoe het moet, maar ik maak ze niet meer in kussens. Gaat altijd fout bij mij ;-)

Philly zei

Dat heb je hartstikke mooi gedaan en dat stofje is ook heel erg leuk.

maarnietvangrijs zei

Leuk!!!! En wat zou ik me thuis voelen bij jou op de bank, zelfde kussens, haha! (alleen bij mij niet zulke knap gemaakte ritsen)
Hier kun je net een klein stukje van twee van de kussens zien: http://maarnietvangrijs.blogspot.com/2012/02/op-de-bank.html

Sjaantje zei

Wat een leuke kussens!!

Anki zei

Goed gelukt zeg!!

Belinda zei

De kat kijkt alsof hij loert op dat smakelijke vogeltje.....

Mooie kussens!