vrijdag 12 april 2013

Love neon much?

Yes I do!
Ik had al een tijdje de knoophaken van HKliving op het oog voor in mijn nieuw te behangen gang. Ik had al eens de fluor oranje in het echt mogen aanschouwen en dat vond ik toch wel cool! Afgelopen weekend in Groningen liepen mijn zus en ik een winkeltje binnen waar ze alle kleuren verkopen. En hoewel blauw op zich beter zou passen (want de trap plus opgang is blauw, de lamp in de gang is blauw...) ging ik onder het motto "ik-kan-ze-altijd-in-een-gewone-kleur-verven-maar-fluor-is-niet-zo-makkelijk-te-kopen-qua-verf" toch voor de oranje variant :)
En zo kruipt er langzaamaan steeds meer fluor mijn huis binnen...

Het behang onder de knop(p)en is trouwens het behang dat op de muur komt in de gang. Het liefst zou ik er een ander behangetje op kwakken, maar ik heb geen leuk-maar-duur-behang-geld helaas. Dit kon ik goedkoop op de kop tikken en ik vind het nog leuk ook ;)

Vertel eens: vinden jullie neon//fluor leuk en is het in huis te vinden? Of gruwel je er gigantisch van?

22 opmerkingen:

Andrea zei

Ik vind neon leuk, maar niet te veel. Een klein beetje neon in combinatie met grijs vind ik bijvoorbeeld mooi :)

Ellen van Vuuren zei

hadiehola :-)

Ik hou ook wel van fluor. Koop haakkatoen in fluoriserende kleurtjes etc. het blijft bij accenten. Een hele muur is lef hebben ben heel benieuwd hoe dat dat staat en of je dat snel zat bent na verloop van tijd.
Fijn weekeinde, liefs, Ellen

Denise Beckand zei

Als ik de foto's zie kunnen die fluor accenten heel erg goed. Het heeft wel wat; het knalt er lekker uit en is heel eigenwijs, gewoon doen (ik ben van kleur zoals je weet!)

Een kleurrijke groet,
Denise B.

maarnietvangrijs zei

Heerlijk! Ik kan er (tot mijn eigen schrik en die van mijn vriend) ook geen genoeg van krijgen. :-)

Renatelisabeth zei

Ik vind fluor wel leuk maar in huis vind ik het net iets te veel aandacht trekken. Maar die knopen vind ik wel erg tof! Daar zou ik misschien wel een uitzondering voor maken.

merula zei

nice.
Fluor is ook wel cool idd, maar ik heb zojuist hier even links en rechts van me gekeken maar kon eigenlijk niets fluors vinden

Nuendan zei

Ik ben ook helemaal weg van fluor. Alleen manlief niet dus ik moet het steeds subtiel in huis smokkelen.

Margreet de Vries zei

Heel gaaf die grote knopen in neon! Ik wil ze ook graag kopen voor de kamer van mijn dochter!

Anki zei

I love fluor!

Een dotje wat zei

Ooh, die knopen.... Ge-wel-dig! En al je andere fluoraccentjes zijn ook gaaf. Gezellig kleurrijk huis, I love it! Fijn weekend! X

Evarommeltjes zei

Leuk die knoppen en het behang! Ik ben heel benieuwd hoe het straks staat in de gang. Zelf ben ik niet zo van de fluor, omdat ik het niet in ons huis vind passen, maar bij een ander kan ik een vleugje fluor zeker waarderen!

Chez Chouke zei

Ik heb die knopen ook maar dan de kleinste in het grijs. Getransformeerd tot deurknopjes!

Miek zei

een beetje fluor is zeeeeker leuk!! :)

Tante Jannie zei

Heel tof die knopjes en ook het behang is leuk! Ik heb eigenlijk niets van Fluor in huis. Het is niet dat ik het niet leuk vind, maar het is er gewoon nooit van gekomen :)

Deniesdenies zei

Wat leuuuuk! Heel leuk al die neon details in je huis. Ik vind de groene tijger geweldig, waar is hij van? Goed weekend!

Stephanie zei

Leuk joh! Ik hou ervan :)

Nikki zei

Hoi Mars!

Je hebt mijn give away gewonnen! Laat je adres achter op nikkidotti@hotmail.com en ik stuur het zo snel mogelijk naar je op! Groetjes,

Nikki

Kim zei

Gave foto's!! Leuke neon/fluor details heb je. Ik vind het bij jou echt passen (zelf hebben we..nog.. te veel spullen Lees: rondslingerend speelgoed wat al teveel kleur heeft van zichzelf... anders hadden die knoppen bijv, of die leeuw, die vind mijn zoon geweldig, vast wel in huis gekomen ;)

Els04 zei

fluor geeft fleur, nem!
doen dus!!!

Readkapke zei

Echt wel! Lekker knallen met fluor details, word ik vrolijk van (maar doe het te weinig)

ByBarbera zei

Ik ben pro neon!
Maar moet m'n huis delen met vriendlief. En dan komt er dus geen neon in.
Ik probeer het nu met mintgroen.
Coole knopen!

Evyys zei

O ik vind die leeuw helemaal geweldig! En helemaal door zijn strikje! XD