dinsdag 19 juni 2012

Walk a little

Ik wil wat afvallen. Daarom heb ik mijn eetgewoonten aangepast.
EN ik probeer elke dag een wandeling te maken van ongeveer een uur. Tijdens zo'n wandeling maak ik graag foto's van al het moois dat ik tegenkom. (Nou goed, niet AL het moois hoor, dan kom ik geen stap meer vooruit)
Gisteren kwam ik erachter dat ik iemand had meegenomen: niet de bedoeling!! (Moet ik ook maar geen bloemetjes gaan plukken tussen lang gras en bij de slootkant.... ) Gelukkig heb ik tonnen trek-de-teek-eruit-ervaring doordat Bazooka er vaak 1 heeft, dat scheelt alweer ;)


13 opmerkingen:

HeppieHermpie zei

Oowh.. g*t.*. teken zijn echt heeeeel vervelend!! En echt niet leuk! Wij waren eens op vakantie in een bos. Nou, we zaten allemaal onder de teken. Als ik daar nog aan denk... bah!! Maar dat je aan 't wandelen bent, is heerlijk! En ik snap wat je zegt over foto's maken.. als ik 'm bij me heb, "moeten" mijn kinderen en lief ook regelmatig op mij wachten omdat ik weer wat leuks of moois zie!!
Foto's maken is gewoon leuk!!! Veel plezier met je wandelingen! En laat de foto's maar zien hoor!
Xx

Mi Joya zei

Groot gelijk! Wandelen is goed voor het lichaam & ideaal om je basisconditie te onderhouden!
En je ziet ook nog eens heel wat leuks onderweg :)
Behalve die teek dan!! Bah!

tisv@nJikkes zei

Mooie foto's!! Lekker hoor die wandelingen en gezond!
Geniet er maar lekker van. Benieuwd naar nog meer mooie foto's!!

**Chantal** zei

Lekker dat wandelen en het verstand op nul. Mooie foto's heb je er ook van gemaakt. Maar die teek.....iewwww, hij zat er toch niet al in hè?! Bo heeft ze ook wel eens, gruwel de gruwel. En dan kan die kop zo lekker blijven hangen en "breekt" de rest af. Kuch, sorry geen lekker verhaal.... Veel fun tijdens je wandelingen van v/d week. En één, twee in de maat, anders wordt de juffrouw kwaad...Ken je die ook nog, dat liedje?! Anyways.....doei!! :D

Chez Chouke zei

Ah mooie foto's...daar heb je wel een teekje voor over voor een keer!

jolanda zei

Getsie, gelukkig nog nooit een teek gehad maar je hebt wel fijne plaatjes :-)

Bosliefje zei

wow, ik heb vandaag ook zeer genoten van de bereklauwen op weg naar mijn werk, prachtige oer-planten!Ik heb ooit de ziekte van Lyme gehad, dus ik heb een gruwelijke hekel aan teken...

Vanessa zei

Blegh ik heb ook ooit een teek gehad..
Verder wel mooie foto's! Succes met je wandel voornemen, geniet ervan!

BIEN MAAKT zei

Ik heb een potje met vet,al op de tafel gezet,ik heb een potje potje potje vehehet al op de tafel gezet jajajaja.......

Is ook wel lekker wandelen daar bij jou!!
Maar pas op voor de teken ieuh!!

merula zei

shit... ik zit hier al kroepoek etend achter de computer en nu is mijn eetlust weer weg, zowel door jou goede voornemens als dat beest.... Maar ja het zakje is bijna leeg, ook zo stom om dat dan te bewaren. toch? En ik zit net te bedenken dat het dan handig zou zijn als die teek-beesten nou vet zouden opslurpen ipv bloed! Hah! hoe vind je die! Dat zou natuurlijk de oplossing zijn.

MiM zei

Wat ik me afvraag... Schaapkudde tussen WAT?????? Leuke foto's op die teek na, Jak! Ik hoop dat je hem in zijn geheel te pakken hebt. Liefs MiM

Knoopjes zei

Yaikes!!! Ooit 1 keer gehad & lief zou hem wel even verwijderen... Kop bleef zitten en ik zat mooi een paar uur later in een Frans ziekenhuis voor een paar stevige prikken... brrr!
Wel mooie foto's :)!
xoxox

Ja-Ni-nA - Elke dag zaterdag zei

Wandelen en minder en gezond eten, goed zo! Ben ik namelijk ook mee bezig.... Leuk, je wandelingfoto's!