woensdag 7 december 2011

Roll it on

Dus....gisteren was mijn rolletje vol. Het rolletje dat nog in mijn Trip zat en waar misschien wel oude foto's op staan. Het rolletje dat ik nu misschien wel vernaggeld heb... Ik wou namelijk terugspoelen, maar dat ging niet. Klepje maar eens weer open en gezien dat ik het rolletje aan het kapot maken was. Klepje dicht en nog eens proberen...nee geen beweging in te krijgen. Dan maar het rolletje eruit halen en zelf terug draaien. Nu heb ik dat nog wel in (of op, zo u wil) een donker toilet gedaan, maar ik denk dat alles verloren is gegaan.
Oja, ik kwam er later achter dat er onderop een knopje zit die je moet indrukken vóór het terugspoelen. Ik kreeg echt zo'n DOINK-gevoel, want die knop zit ook op mijn Canon....maar ja, het is lichtjaren geleden dat ik die gebruikte :)
Lang verhaal kort: ik ga zo het rolletje weg brengen!


6 opmerkingen:

SophieSweetVintage zei

Oh dear... we zullen zien! :)

Blauwe Druijffjes zei

Spannend!

Mireille zei

Oehhhh…..
dat is nou het alle aller leukste van dat analoge fotograferen,
de spanning van het rolletje ophalen!!!
Ben benieuwd, misschien zijn ze juist heel gaaf geworden!

Sjaantje zei

Ik ben benieuwd!!

Iris Vank zei

Volgens mij zat er ook zo'n rolletje in mijn Olympus Trip, maar kunnen ze die niet meer ontwikkelen... Ben benieuwd wat de fotograaf zegt!

maarnietvangrijs zei

Oh ja, dat van dat terugspoelen is heel herkenbaar. :-) Het is me al twee keer gebeurd dat de boel vast liep in mijn Olympus Trip!