vrijdag 10 augustus 2012

RedPink friday

Ach, elke dag is bij mij roze. Dat is niet speciaal op vrijdag, maar soms kan ik gewoon geen titel verzinnen :)
Het witte vaasje leukte ik op met een felrode/roze ballon. Ik heb het idee ooit eens ergens online gezien, maar vraag me niet waar. Ik heb een slecht geheugen en ben niet in het bezit van een pinterest prikbord. Dus als iemand het weet, dan mag diegene dat zeggen en vermeld ik met plezier de bron!

Zien jullie die fluit-snoepjes in de pot? De lezer die vanaf het begin meeleest weet misschien wel dat ik die dingen ooit kocht om te gebruiken als hulpmiddel bij het stoppen met roken.... Ik weet niet de exacte datum waarop ik écht gestopt ben, maar het is al bijna een jaar geleden! Wiehoe! Ik had nooit gedacht dat het mij zou lukken en tóch is het zo en ik ben best wel trots op mezelf :) En tja, die snoepjes...die zitten dus nog gewoon in de pot en kan ik binnenkort maar eens gaan weggooien weggeven.

Wat was eigenlijk het laatste waar jij trots op was bij jezelf?18 opmerkingen:

Iris Vank zei

Wat een grappig idee met die ballon!

Tante Jannie zei

Tof idee met die ballon! En het laatste waar ik trots op was? Toen ik de laatste hand legde aan mijn nieuwste boekje :-)

merula zei

oja ik zie ook van die snoep lippenstift (waar je helemaal zo'n droge tong van krijgt). Gelukkig zijn de paaseieren op (die hebben er ook erg lang ingezeten he?).
Ehm trots? daar moet ik ook ff over nadenken hoor.....

MiM zei

Misschien moest ik ook maar eens aan de fluitsnoepjes... Die ballon is leuk om het vaasje! Mooie tip! En waar ik trots op ben? Poeh... Op mijn werk toch wel. Tevreden mensen die met liefde verzorgd worden. Daar mag ik wel trots op zijn, toch? Liefs MiM

**Chantal** zei

Hele mooie vrolijke plaatjes weer Marcha!! En ik ben dan ook trots op jou want ik ben echt zwaar anti-roken! Heb zelf (gelukkig) nooit gerookt en lief is nu al weer 10 maanden gestopt met roken *trots*!! Ga zo door jij!!!!!

Waar ik het laatste trots op ben?! Erm...dat ik ontslag durfde te nemen. Was ook een heeeeeeele goede beslissing! Goed weekend!! :D

Els04 zei

Heel tof die ballon! En nog proficiat met je jaar! In trots ben ik niet zo goed, wordt aan gewerkt!
Liefs Els

Chez Chouke zei

Super dat je gestopt bent, ben ik trots op jou!

Lorecreatief zei

Leuk idee met die ballon! En proficiat dat je nog steeds gestopt bent met roken. Toen ik stopte en het vol hield (en het nog steeds vol houd)was ik ook best trots ;-)

twistvrouwe zei

leuk, zo'n kleurexoplosie! Ik moet ook nodig eens wat met (andere) kleuren gaan doen!

tisv@nJikkes zei

Wat een leuk idee van die ballon! Goed zeg dat je bent gestopt! Supertrots op jou!!

Vanavond was ik nog trots, op onze hockeymeiden die goud wonnen!

Tante Cupcake zei

Wat goed zeg dat je gestopt bent. Daar mag je zeker trots op zijn! Erg leuk dat vaasje en een leuke combi zo met de kleurige potten erbij.

RebelGirl zei

Hier ruim anderhalf jaar gestopt met roken!! Dus ook enorm trots. En trots op mezelf omdat ik me niet meer laat overdonderen door bepaalde mensen maar mijn zegje doe. Duidelijk. =)

´t Gras van de Buren zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
´t Gras van de Buren zei

Dat een vaasje zo kan opknappen van een ballon!

Als werelds grootste anti roken ben ik natuurlijk heel erg trots op je

BIEN MAAKT zei

Super leuk dat vaasje!!

Hmm fluit-snoepjes dus......:)
Waar ik dan wel weer trots op is dat ik het allemaal maar flik zo in mijn eentje!!!
En op ons nieuwe huisje natuurlijk!!

jolanda zei

Toffe plaatjes en wat geweldig van je dat je gestopt bent met roken. Echt een prestatie, ik kan me niet voorstellen dat roken lekker is maar ik kan me wel voorstellen dat het verslavend kan zijn want ik heb dat met eten, zodra ik mijn reet ergens neerleg, is mijn hoofdgedachte; wat zal ik eens gaan nemen. De vakantie voel ik nu dus ook weer aan mijn heupen kleven :-) Ik hoop dus dat ik binnekort trots op mezelf kan zijn als ik er weer een paar kilo af heb, Wish me luck.
Jij mag in ieder geval met recht trots zijn.

XX

noofs zei

Goed dat je gestopt bent met roken en dat je het al zo lang volhoudt zeg! Ik vind je vazen prachtig. Geen idee waar het idee vandaan komt. Dat weten anderen vast wel :-) Wanneer ik voor het laatst trots was op mezelf? Dat was begin van deze maand toen het me voor de tweede keer gelukt was een 365 dagen project af te ronden. Ik was trots, blij en vooral opgelucht!!

Lisanne van de Klift zei

Goed zeg! Stoppen met roken is lastig, heb het bij meerdere familieleden mogen aanschouwen. Knap, hoor! Waar ik trots op ben? Dat ik door een rot-periode heen ben gekomen. Heb heftige rugklachten gehad, maar ben nu weer back on track! Toen ben ik trouwens gaan bloggen (afleiding!) en ben daar nu aan verslaafd... :-)

Liefs Lisanne