vrijdag 11 mei 2012

Sky high

"En als u nu naar rechts kijkt, dan ziet u de stad Parijs".
Ik vind het magisch mooi: het uitzicht vanuit het vliegtuig. Ik vind wolken ook heel prachtig hoor, maar om de lichtstad van 12km hoog te zien vind ik toch wel bijzonder mooi!!! Met de gewone fotocamera kreeg ik niks op de foto... lang leve mijn telefoon :) (hoewel het natuurlijk nog niet heul duidelijk is, maar jullie moeten me maar op mijn blauwe spleetogen geloven dat het Parijs is)


14 opmerkingen:

**Chantal** zei

Krijg fijne kriebels van Parijs omdat we daar van de zomer nog waren. Lijkt me idd wel een leuke ervaring om dat van zo hoog te kunnen aanschouwen.... Fijn weekend Marcha!

merula zei

oef blauwe spleetogen en steunzolen.......
Volgens mij had je ons van alles kunnen wijsmaken wat we zouden moeten zien op de foto.... het lijkt zlefs een beetje op een echo ofzo.

emmel-prutsemieke zei

een echo van een vis

maarnietvangrijs zei

Ha ha, ik dacht ook een echo!
En nee, ik spreek geen Spaans (ik gooi die zinnen altijd in de google translate machine), maar jij dus wel??

tisv@nJikkes zei

Hier nog iemand die dacht dat het een echo was :-))
Maar wel gaaf hoor, om Parijs ook zo eens te mogen aanschouwen.

**Chantal** zei

Ik weet wat het ECHT is, het schoot me opeens te binnen. Het is Post from Mars, hahaha.

prentje zei

Heb je me nog zien zwaaien?

BIEN MAAKT zei

Haha Chantal is grappig!
Ik zie links boven toch echt de eiffel toren ;)

Chez Chouke zei

ooohhhh Parijs! Ben ik nog nooit geweest. Ik durf niet te gaan want ik heb te vaak Amelie gekeken en zo is het in het echt natuurlijk niet, met dat oranje licht en zo..

MiM zei

Leuk zoekplaatje... Doet me denken aan die foto's die ze maken om te bewijzen dat ufo's en aliens echt bestaan... Maar... Mooi, duidelijk Parijs:) Liefs MiM

Irène zei

Even over de emelten, anders mis je mijn reactie misschien. ;-)
Wij hadden er niet heel veel last van geloof ik. Niet zo erg als onze buren iig. We hebben het de eerste keren (voor- en najaar) behandeld met een goedje van Bayer, tegen emelten en engerlingen. Werkte goed. Moest je gewoon over het gras sproeien met een gieter. Op aanraden van de tuin hebben we dit voorjaar nog sterker spul gehaald, in België. Daar kijken ze niet zo nauw.
Volgens mij is de truc dat je het gras consequent twee keer per jaar blijft behandelen. Zolang ons gras nog niet los op het zand ligt vind ik het wel best. Onze hond gebruikt het gazon ook doorlopend als wc dus in dat opzicht heb ik geen klagen. ;-)
Ben bij jou inmiddels ook volledig bijgelezen. En blijf je volgen!

Irène zei

Van de tuinmán moet dat zijn trouwens. De tuin zelf zal het een zorg wezen. ;-)

HeppieHermpie zei

Moooi!! Vorig jaar, rond deze tijd van het jaar :)) waren we 1 dagje in Parijs! Voor het eerst met de kids.. was zooooo leuk!!! We zouden nog wel een keer willen maar dan wat langer!
Lfs

HeppieHermpie zei

Enne.. landmachtdagen zijn toch wel anders dan de open dag van de luchtmacht hoor. Geen F-16's en andere straaljagers die de hele dag shows geven. Maar dit was ook heel leuk; je kunt er aan heel veel dingen mee doen, zoals de stormbaan en met jeeps meerijden. Wat leuk dat je in Leeuwarden woont (of was het gewoont?). 'k Ben er lang geleden eens geweest met de trein, en vond het toen een leuke stad. En volgens mij is heel Friesland mooi!!
Afijn, dit moest ik nog even aan je kwijt ;))
Liefs, Herma