vrijdag 18 november 2011

The lijst

Ojeeee, ik moet vandaag mijn verlanglijstje voor kerst inleveren (ja, we zijn er op tijd bij!). Ik zie heel het jaar door leuke dingen waarvan ik denk; leuk voor kerst!.... maar vervolgens ben ik het rond deze tijd dus allemaal vergeten! (mental note voor mezelf; vanaf nu ECHT opschrijven!)

Heeft 1 van jullie nog leuke tips? Budget is 20 euro :) En bestellen via internet is geen probleem, dus in principe is the sky the limit!

Wat ik er al op heb staan: keycaps en magneten (maar ja, dat moeten wel leuke zijn natuurlijk...en het liefst niet zo groot...maar waar zijn die te vinden?? Oh was het web maar niet zo oneindig groot...)
2 dingetjes? Ja, 2 dingetjes... die lijst kan langer! En dat is niet om hebberig te zijn, maar zodat degene die mijn lijstje krijgt heel veel keuze heeft :)

4 opmerkingen:

prentje zei

Euh, masking tape?

SophieSweetVintage zei

De hele stationery en maskingtape collectie van webshop PS Ik hou van jou! :D

Je moet echt volgende keer naar Holy Stitch. Superveel leuks te vinden, te kopen en te doen! Mooie buurt om gewoond te hebben lijkt me. Fijn weekend! :)

Chez Chouke zei

Snug heeft leuke magneten! Liefs!

vanessa zei

Een tip voor de lijst... ik heb een wishlist op pinterest gezet. Dat is erg handig met mijn verjaardag, kerst of overige feesten zeg ik gewoon kijk maar op mijn lijstje. In de meeste gevallen staat er dan ook nog een link bij van waar het verkrijgbaar is :)